Loading

CCTV Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

 

  1. Veri Sorumlusu, Kişisel Veri Kategorileri ve Toplanma Yöntemleri

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı KVKK”) uyarınca; fiziksel mekân güvenliği bilgisi şeklindeki kişisel verileriniz tarafınızdan; elektronik ortamda CCTV veri aktarım yolu ile tamamen otomatik olan yollarla toplanmakta ve veri sorumlusu olarak Çözüm Perakende Lastik Ticaret Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafımızca, detayları aşağıda açıklanan kapsamda işlenmektedir.

 

  1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebebi

Tarafımızca toplanan kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlara ve hukuki sebeplere bağlı olarak işlenmektedir.

Veri İşleme Amacı

Veri Kategorisi

Hukuki Sebep

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

 

Fiziksel Mekân Güvenliği Bilgileri

6698 sayılı KVKK m.5/2-ç 

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.

 

6698 sayılı KVKK m.5/2-f

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

Fiziksel Mekân Güvenliğinin Temini

 

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi

 

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

 

Taşınır Mal ve Kaynakların Güvenliğinin Temini

 

Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

 

Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

 

 

  1. Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz aşağıdaki şartlar dâhilinde üçüncü kişilere aktarılabilmektedir;

Aktarımın Hukuki Sebebi

Aktarımın Amacı

Aktarım Yapılan Taraf

6698 sayılı KVKK m.8/2-a

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması 

 

Fiziksel mekân güvenliğinin temini

 

 

İş Ortakları

6698 sayılı KVKK m.8/2-a

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

 

Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi

 

Yetkili Kamu Kurumları

 

 

  1. Başvuru Usul ve Esasları

İlgili kişi olarak, 6698 Sayılı KVKK’nın 11. maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile öngörülen asgari koşulları sağlayan başvurunuz ile aşağıdaki yöntemlerle tarafımıza iletebilirsiniz. Yapacağınız başvuruyu Şirket olarak, talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

 

Başvuru Yolu

Başvuru Adresi

Sistemimizde kayıtlı e-posta adresinizle veya güvenli elektronik imzalı, mobil imzalı olarak ileteceğiniz ileti

kvkk@cozumlastik.com.tr 

Yazılı olarak şahsen veya noter kanalı ile ileteceğiniz başvuru 

Merdivenköy Mah. Nur Sok. A Blok No: 1/1 İç Kapı No: 140 Kadıköy / İstanbul